Přírodní sůl uzená s třešňovými chipsy
Uzená sůl, známá také jako kouřová sůl, je druh soli, která byla uzená kouřem z třešňového dřeva. Má charakteristickou, intenzivní,...
Černý pepř hrubě mletý - má jasnou strukturu a vypadá jako mletý v mlýnku. Díky tomu získá každý pokrm jedinečnou chuť a vůni. Hrubě mletý černý pepř je jemnější než mletý pepř,...
Sušený list libečku je ideálním kořením pro kulinářské experimenty. Dá se přidat do rajčatové polévky nebo vývaru, salátu nebo nádivky do drůbežího masa. Voní intenzivně,...
Černý pepř drcený - oblíbené koření v trochu jiné podobě. Tato tradiční potravinářská přísada je jedním z nejznámějších koření na světě. Objevte výhody a vlastnosti černého...
Mletý muškátový oříšek – vyrábí se z nejlepších semen muškátového oříšku. Vyznačuje se ostrou a zároveň lehce nahořklou chutí a jedinečnou vůní. Propůjčuje pikantní vůni slaným...
Hořčice černá – je široce pěstovaná rostlina v Evropě, Asii a severní Africe. Oproti bílé odrůdě má mnohem výraznější a ostřejší chuť. Látky obsažené v zrnech nejen zpestří...
Sladká uzená paprika bez glutamanu sodného a dalších chemických přísad.
Sladká uzená paprika je koření s jedinečnou uzenou chutí a vůní. Je výborným doplňkem středomořských a...
Barva plodů je červenohnědá. Obsahují spoustu silic, které jim dodávají aromatickou vůni a ostrou, hořkou chuť. Vůně je dost slabá, lehce připomíná vůni hřebíčku s přídavkem...
Mletý černý pepř je koření, které se univerzálně používá na maso, polévky, omáčky, vývary, marinády a sýry. Díky ní získávají pokrmy připravované každý den požadovanou, lehce...
Vyznačuje se jemnější chutí a intenzivnější vůní než černý pepř. Proto je ideálním kořením pro bílá masa, omáčky, paštiky a rybí pokrmy. Když se přidá ke konci vaření, zvýrazní...