Koření na klobásu a´la lisiecka 50g

Kód: 223247303
82 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
29.11.2024

Směs koření na klobásu na způsob Lisiecka z receptu Marcina Kostrzewského.
Obsahuje přírodní ingredience bez přidané soli, cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodnou, aromatickou a zdravou klobásu pro celou vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k vepřové šunce

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Směs koření na klobásu na způsob Lisiecka z receptu Marcina Kostrzewského.
Obsahuje přírodní ingredience bez přidané soli, cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodnou, aromatickou a zdravou klobásu pro celou vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k vepřové šunce

50 g této směsi vám umožní připravit přibližně 5 kg klobásy A'la Lisiecka.

Složení: česnek, bílý pepř, černý pepř

Skladujte na suchém a stinném místě.

Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.

Recept na Klobásu a'la Lisiecka
Ingredience:

krásná vyřezávaná šunka
kroužková hovězí střeva, ráže 43/46
40 ml studené vody
Způsob přípravy:

Maso pečeme 48 hodin. Po uplynutí této doby smíchejte 30 % uzeného masa s kořením a poté jej promelte přes cedník na mák (nejjemnější). Zbytek masa prochází šnekem v kuchyňském robotu nebo tluče paličkou, aby se vlákna rozdrtila. Po uplynutí této doby nádivku promíchejte, dokud nebude lepkavá. Namočte střeva do teplé vody asi na 1 hodinu. Plníme je nádivkou docela ztuha a tvoříme věnečky. Zavěsíme, aby uschlo. Udíme do krásné barvy při teplotě asi 60°C, poté asi 15 minut vaříme v páře na 80°C a necháme vychladnout. Po opaření a vychladnutí je připraven ke konzumaci.

Dobrou chuť!

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: