Koření na párky od Martina 50 g

Kód: 223247301
76 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
2.12.2024

Směs koření na klobásy/párky z receptu Marcina Kostrzewského

Přírodní ingredience bez přidané soli a cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodné klobásy pro celou rodinu a přátele.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Směs koření na klobásy/párky z receptu Marcina Kostrzewského

Přírodní ingredience bez přidané soli a cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodné klobásy pro celou rodinu a přátele.

50 g směsi vám umožní připravit cca 2 kg uzenin

Složení: sušené mléko, bílý pepř, česnek

Skladujte na suchém a stinném místě.

Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.

Recept na klobásy podle: Marcin Kostrzewski

Potřebné ingredience: šunka 60%, lalok 40%, vepřová jelita 24/26, 100 ml studené vody, kuchyňská sůl a nakládací sůl 50/50 -18gr/1kg

Maso nakrájejte na kousky, které se vejdou do mlýnku a přidejte směs koření (lépe se mixují). Mák umeleme 3x přes síto, po prvním mletí přidáme 50ml studené vody a nádivku promícháme. Podruhé umeleme a opět přidáme 50 ml vody. Naposledy promícháme a umeleme.

Vepřová střeva opláchneme pod tekoucí vodou a namočíme na 2-3 hodiny do vlažné vody. Nyní můžete vložit kryty. Po naplnění střívka je zavěste na špejle, aby uschly. Udíme při teplotě asi 50 stupňů do lehkého zauzeného. Louhujeme 20 minut při 75-80 stupních. Ve studené vodě mačkáme 5 minut. Necháme vychladnout a je hotovo.

DOBROU CHUŤ.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: