Nakládací sůl na klobásy 25 kg
Kód: 70783200Související produkty
Detailní popis produktu
Nakládací sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché vtírání. Maso všech druhů jatečných zvířat je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni.
Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa.
Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace potravin – konzervaci solí. Konzervační sůl zajišťuje mikrobiologickou stabilitu masa a snižuje riziko botulismu; konzervuje maso, dodává mu růžovou barvu a pikantní chuť.
Výhody použití dusitanové mořicí soli
Konzervační vlastnosti
Možnost přizpůsobení druhu soli výrobnímu procesu firmy
Zvýrazňuje přirozenou barvu masa
Poskytuje mikrobiologickou stabilitu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.