K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Jednoduché...
Typické použití - pro výrobu uzenin a jiných tepelně zpracovaných potravinářských výrobků např. játrová klobása, oběd, mortadella, tlačenka, černý pudink, šunka.
Díky tepelně...
Typické použití - pro výrobu uzenin a jiných tepelně zpracovaných potravinářských výrobků, např.
Výhody bariérového teplem smrštitelného obalu: snadno odnímatelný, zvláště...
Přírodní jednoduchá vepřová střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, např. klobás nebo paštik, také pečených apod. V trsu je cca 9 m jelita, které je hladší a...