Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva 22/24 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní ovčí střeva v ráži 22/24 ex v krátkých úsecích připravená speciálně pro zákazníka na...
Ovčí střeva 24/26 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní ovčí střeva v ráži 24/26 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro zákazníka na...
Přírodní jednoduchá vepřová střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, např. klobás nebo paštik, také pečených apod. V trsu je cca 9 m jelita, které je hladší a...
Vepřová střeva 28/30 10m na obyčejné, slezské, venkovské klobásy atd. Perfektní pro výrobu uzeného, opařeného, vařeného a zrajícího masa přímo od výrobce Jelux
Přírodní vepřová tlustá střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, kupř. Průměr po naplnění může být cca 50-70mm a délka sekce se může lišit. Tato střeva mají...
Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Přírodní hovězí girlanda 43/46 střeva jsou ideální pro domácí uzené, vařené, opařené a sušené produkty.Hovězí střívka Wiankowe se nejčastěji používají na klobásu Lisiecka,...
Vepřová střeva 28/30 na pásce (30 m) od Jelux jsou ideální pro domácí výrobu klobás. Snadná příprava a použití, perfektní pro wawelský párek, běžné, slezské i venkovské klobásy....