Udící rošt pro udírny 150 48x36x4,5 cm
Kód: 192272244Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
UDÍCÍ MÍSA: Vysoké strany a perforovaný povrch usnadňují uzení menších potravin a zároveň brání jejich propadávání skrz rošt.
VŠESTRANNÉ POUŽITÍ: Mísu lze použít k uzení nakrájené zeleniny, kuřecího masa, mořských plodů a dalších produktů.
PROFILOVANÁ DRŽADLA: Správně zakřivené strany usnadňují přenášení jídla na stůl pomocí pečicích rukavic.
VYROBENO Z NEREZOVÉ OCELI: Honovaná nerezová konstrukce a hustá perforace zajišťují rovnoměrné pronikání kouře a teploty pro efektivní uzení.
EFEKTIVNÍ VELIKOST: 48 x 36 x 4,5 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilování |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příprava pokrmů uzením ve své nejlepší podobě
Jsme polským výrobcem vysoce kvalitních udírenských zařízení. Za námi stojí zkušenosti, znalosti a vášeň. Naše uspokojení zákazníků hovoří za vše.
Během let jsme prošli dlouhou cestu - od malé technologické dílny k moderní firmě, která je nyní lídrem v prodeji a distribuci udírenských zařízení. Současně s hrdostí zdůrazňujeme, že jsme nikdy neztratili kurz, který jsme si vytyčili.
Vždy jsme tvrdili, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení jsou nepřekonatelné. To však neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v tomto směru jsme dosáhli velkých úspěchů. Neustále rozšiřujeme nabídku a zvyšujeme kvalitu našich produktů a služeb.
To vše přispívá k neustálému růstu našeho zákaznického okruhu - mezi našimi zákazníky najdete vášnivé rybáře a lovce, zahrádkáře a majitele venkovských rekreačních areálů. Směřujeme také k filozofii Slow Food a milovníkům amerického barbecue.
Jedním slovem - všechny, kteří si váží zdravého jídla a domácích metod jeho výroby.
Naši zákazníci a firmy, se kterými spolupracujeme, jsou roztroušeni po celé Evropě i mimo ni. Neustále rozšiřujeme distribuční místa našich produktů a jsme otevření spolupráci.
Cítíme se být součástí většího hnutí - uvědomělého návratu k tradičním metodám výroby potravin, a s naším komunitou sdílíme recepty a znalosti, které máme."