Vepřová střeva 9m

Kód: 70783111
182 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
2.12.2024

Přírodní jednoduchá vepřová střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, např. klobás nebo paštik, také pečených apod. V trsu je cca 9 m jelita, které je hladší a méně zdeformované než velké vepřové maso střevo. Průměr po naplnění může být cca 45-50 mm a nejkratší úsek může být cca 60-70 cm. Tato střeva mají svou specifickou přirozenou vůni. Jsou ideální pro výrobu i doma. Surovina pocházející z Evropské unie z Polska zaručuje vysokou odolnost při plnění a zpracování.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Přírodní jednoduchá vepřová střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, např. klobás nebo paštik, také pečených apod. V trsu je cca 9 m jelita, které je hladší a méně zdeformované než velké vepřové maso střevo. Průměr po naplnění může být cca 45-50 mm a nejkratší úsek může být cca 60-70 cm. Tato střeva mají svou specifickou přirozenou vůni. Jsou ideální pro výrobu i doma. Surovina pocházející z Evropské unie z Polska zaručuje vysokou odolnost při plnění a zpracování.

Plocha: 9m

Obal: Každý svazek jelit je solený a vakuově balený, což zaručuje čerstvost produktu.

Záruka: Každý produkt má hodnotící štítek s konkrétním datem spotřeby, číslem šarže a zemí původu. Střeva by měla být skladována v uzavřených obalech při teplotě 4-14°C. Přírodní produkt nezmrazujte ani jej nevystavujte vysokým teplotám, protože ztratí své vlastnosti.

Používání: Před použitím je třeba střeva opláchnout od soli a poté na 2 hodiny namočit do vody o teplotě cca 35 °C. Pokud se nepoužijí všechny části střev, lze je dosolit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střeva a síťky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: