Vepřová střeva 28/30 na pásce 10m
Kód: 103017878Detailní popis produktu
Popis výrobku
Vepřová střeva 28/30 10m na proužku na Podwawelska, obyčejné, slezské, venkovské klobásy atd. Perfektní pro výrobu uzeného, opařeného, vařeného a zrajícího masa přímo od výrobce Jelux Polska
Přírodní vepřová střeva v ráži 28/30 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro zákazníka na doma, super snadná, výroba navlékáním na nudličky.
Takto připravená přírodní střeva umožňují zákazníkovi bez problémů nasadit střevo na nálevku plničky.
Jedno balení 10 metrů slaných střev obsahuje 5 proužků balených v síťce.
Jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Určeno na klobásy Podwawelska, obyčejné, slezské, venkovské atd. Perfektní na klobásy uzené, spařené, vařené a zrající, přímo od výrobce JELUX Polska.
Výhody použití produktu na proužku:
zjednodušený postup aplikace trychtýře
100% využití přírodního střeva
úspora času v procesu výroby masa
PŘÍPRAVA PISTOLE PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ
Před použitím vyjměte střevo ze síťky, ale nesnímejte je z popruhu.
Důkladně opláchněte pod tekoucí slanou vodou, vně a středem proužku, poté namočte střeva na proužku asi na dvě hodiny do vody o teplotě nepřesahující 35 stupňů C.
Po této době by se mělo přirozené střevo volně pohybovat na proužku, na kterém je umístěno.
V dalším kroku nasadíme konec proužku spolu se střevem na nálevku plničky s patřičným fi odpovídajícím ráži přírodního střeva a jednou rukou posuneme směrem k plničce, proužek vyjmeme/vytáhneme. Střevo umístěné na nálevce se na konci zaváže a můžeme přistoupit k nádivce.
USKLADNĚNÍ STŘEV PO OTEVŘENÍ:
Vypláchnutá střeva by se měla osušit papírovou utěrkou a poté smíchat s velkým množstvím soli a dát do sklenice, těsně uzavřené. V této formě mohou být střeva skladována až 2 roky.
JELUX POLSKA byla mnohokrát oceněna vyznamenáními a mezinárodními certifikáty, což potvrzuje, že naše výrobky patří k nejatraktivnějším na trhu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Střeva a síťky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
plnění
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.