Bezdrátový potravinářský teploměr -50-300°C
Kód: 186009Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Kuchyňské teploměry jsou malé nástroje, ale mají velkou moc. Zajistí, že vaše pokrmy budou vždy perfektně připravené, i když své kulinářské dobrodružství teprve začínáte.
Nenahraditelný pomocník ve vaší kuchyni - elektronický teploměr se vám bude nesmírně hodit při vaření, grilování, pečení, smažení a uzení různých produktů.
Na menší i větší kusy masa - díky 16,5 cm dlouhé sondě (měřeno k ohybu) snadno a rychle zkontrolujete teplotu vašich pokrmů.
Široký teplotní rozsah - velký rozsah (od -50 ° C do 300 ° C a od -58 ° F do 572 ° F) vám umožní kontrolovat teplotu během všech fází práce s výrobkem.
Praktické použití - teploměr má z výroby naprogramované funkce měření teploty, které můžete automaticky sledovat až po dobu 99 minut, 59 sekund.
Pohodlný, čitelný displej – rychle a efektivně odečtete všechny parametry, které vás zajímají.
Bezdrátový elektronický potravinový teploměr je jistě nenahraditelným pomocníkem v každé kuchyni. Ideální pro vaření, grilování, pečení, smažení nebo uzení. Přístroj má předprogramované funkce pro měření teploty různých druhů masa a druhů připravovaných pokrmů, které vám velmi usnadní práci v kuchyni.
Buďte profesionálové ve své kuchyni, sledujte teplotu potravin pomocí bezdrátového elektronického teploměru!
Technická data:
1. Teploměr/časovač
- Rozsah měření teploty: -50 °C až 300 °C (-58 °F až 572 °F)
- Tolerance měření teploty při < 200 °C: +/- 2 °C
- Tolerance měření teploty při > 200 °C: +/- 5 °C
- Rozsah časovače: Max 99 min, 59 sec.
2. Senzor:
- dosah 25m
- délka kabelu bez sondy 1,4m
- délka sondy cca 18 cm
- průměr sondy 0,4 cm
- frekvence 433 MHz
3. Baterie:
- teploměr 2 x AAA 1,5V LR03 - není součástí
- snímač 2 x AAA 1,5V LR03 - není součástí
Rozměry špejle/sondy:
délka 16,5 cm (na ohyb)
Ø 0,9 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Teploměry |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.