Chlorid vápenatý CaCl2 na výrobu sýru tekutý 50ml
Kód: 411213Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Pro výrobu sýrů - produkt nezbytný při použití nízkopasterizovaného mléka a čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku.
Větší efektivita výroby sýra - chlorid vápenatý zlepšuje srážlivost mléka, tuhost tvarohu a jeho zpracování.
Jednodušší krájení sýřeniny - kompaktní sýřenina se snadněji krájí, což zvyšuje schopnost smršťování sýrového zrna.
Vysoká kvalita - nabízený chlorid vápenatý má potravinářské atesty a je zdravotně nezávadný.
Snadné dávkování - tekuté složení a kapátko usnadňují dávkování produktu
K vaření piva - vápník dodává pivu jemnou, plnou, stabilní chuť a přispívá k vločkování bílkovin.
Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku. Chlorid vápenatý zlepšuje konzistenci a srážlivost mléka. Jeho použití snižuje ztráty kaseinu a tuku.
Díky chloridu vápenatému je tvaroh kompaktnější a snadněji zpracovatelný, což zvyšuje snadnost smrštění sýrového zrna.
Koncentrace produktu 33 %.
Balení vystačí na 125-250 L mléka.
Potravinová kvalita nabízeného chloridu vápenatého znamená, že při správném dávkování má příznivý vliv na vstřebávání vápníku tělem. Kromě toho je to činidlo, které bude také použito při vaření piva, mimo jiné, aby poskytlo plnou, stabilní chuť.
Dávkování:
40 kapek (2 ml) na 10 l čerstvého mléka
80 kapek (4 ml) na 10 l nízkopasterizovaného mléka
Jak používat:
Před použitím protřepejte. Do ohřátého mléka přidejte chlorid vápenatý. Vše důkladně promícháme. Přípravek by měl být přidán před inokulací bakteriálními kulturami a syřidlem. Používejte v souladu s dávkováním výrobce - nadbytek chloridu vápenatého může přispět k hořké chuti produktu.
VAROVÁNÍ: Dráždí oči. V případě kontaktu s očima několik minut pečlivě vyplachujte vodou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výroba sýrů |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.