Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml
Kód: 411201Související produkty
Detailní popis produktu
Syřidlo na výrobu sýrů.
Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.
Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.
Vegetariánský produkt.
Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).
3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.
Další poznámky:
1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.
2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.
3. Aktivita 10 000 MCU/ml
Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.
Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.
Velikost balení:
∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výroba sýrů |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.