Mix bylinek a koření pro přípravu šunky v klasickém šunkovaru 30g
Kód: 310014Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Zdravá kuchyně - při přípravě domácích produktů si vybíráte oblíbené suroviny a dostáváte čerstvé pokrmy; maso a uzeniny bez umělých přísad
Bez soli a glutamátu – vaše domácí masné výrobky budou nyní chutnější a zdravější
Účinný hotový výrobek - 30 g směsi vystačí na přípravu cca 2,5 kg masa (balení obsahuje 2 sáčky po 15 g)
Hotové složení chutí - ideální pro šunky, paštiky, maso a vegetariánské pasty ze šunkovaru
Přírodní složení - černý pepř, sušená cibule, granulovaný česnek, majoránka, nové koření, muškátový oříšek, bylinkový pepř, chilli.
Dokonalá kompozice aromatických bylinek a koření, zvýrazňující chuť a vůni pokrmů, ideální pro přípravu domácí šunky, dušeného masa, ale i vegetariánských paštik a pomazánek ze šunkovaru. Připravíte si domácí produkty hodnotné nutričními hodnotami a vitamíny. Díky speciálně vybraným surovinám dokáže obohatit chuť vepřového, hovězího i drůbežího masa.
Přírodní složky směsi bez přidané soli a cukru vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k masu – můžete ji použít i na vegetariánská jídla. 30 g této směsi jemné chuti vám umožní připravit asi 2,5 kg domácího produktu.
Recept na kuřecí guláš:
Ingredience na 1,2 kg guláše:
0,8 kg kuřecích prsou
0,4 kg kuřecích stehen
1 lžička sušeného mléka
15 g směsi bylinek a koření na šunkovar
100 ml vody
cca 21 g soli a pepře dle chuti.
Recept:
Prsa umelte (pomocí středně velkého cedníku), poté přidejte studenou vodu a lžíci sušeného mléka a rozmixujte do hladka. Stehna (vykostěná a nakrájená na kousky o velikosti cca 3-4 cm) spojíme s rozmixovanou prsní hmotou, ochutíme polovinou (15 g) směsi bylinek a koření, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Poté to celé vložte do šunkovaru o obsahu 1,5 kg, stiskněte pružinu a namontujte teploměr. Umístěte šunkovar do hrnce s vodou. Voda v hrnci by se neměla vařit, její teplota by se měla pomalu zvyšovat, max. až 90°C. Když teplota uvnitř masa dosáhne 69 - 70°C, přerušte vaření a vložte šunkovar do studené vody. Když vychladne, dejte do lednice. Druhý den je guláš připraven k jídlu. Pro snazší vyjmutí masa ze šunkovaru jej můžete zalít horkou vodou nebo použít speciální sáčky na šunkovar.
Více receptů na: www.browin.pl/przepisnik
Složení: černý pepř, sušená cibule, granulovaný česnek, majoránka, nové koření, muškátový oříšek, bylinkový pepř, chilli.
Skladujte na suchém a stinném místě.
Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.
V balírně se používají alergenní produkty: hořčice, celer, sójové boby, sezam, lepek, ořechy.
Spotřebujte do: datum spotřeby a číslo šarže na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.