Generátor pro studené uzení ZWS-01 NEREZ
Kód: 52063947Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Nástavec pro studené uzení ZW-01
Umožňuje získat teplotu blízkou aktuální atmosférické teplotě.
Ideální k uzení šunky, ryb, salámů a sýrů.
Lehká instalace.
Provedení Nerez.
Uzení studeným kouřem je nový chuťový zážitek.
Uzení probíhá při teplotě do 24 stupňů. Trvá od tuctu hodin až po 16 dní (kromě toho, že uzené maso by nemělo být neustále v kouři). Ve výchozím nastavení se generátor zapíná na 2 hodiny ráno a dvě hodiny večer. Pokud recept, který používáme, neuvádí jinak, postupujte podle receptu.
Vyvíječ kouře, který je součástí udírny, má topidlo 110W. Tento ohřívač může zvýšit teplotu o 30 stupňů vzhledem k okolnímu prostředí. Nástavec ZWS-01 umožňuje snížit teplotu na podmínky studeného uzení, v důsledku čehož se teplota v komoře blíží atmosférické teplotě.
Použití
Instalace a používání generátoru kouře je jednoduché. Speciálně profilované nohy zajišťují stabilitu konstrukce a díky zásuvce snadno odstraníme popel vznikající při provozu generátoru.
Vyvíječ kouře nainstalujeme s nástavcem a spojíme s komorou spiro trubkou. Délka potrubí pro přívod kouře by měla být mezi 1-2 m.
Pozornost! Sada neobsahuje 100 mm flex trubku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Generátory kouře |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příprava pokrmů uzením ve své nejlepší podobě
Jsme polským výrobcem vysoce kvalitních udírenských zařízení. Za námi stojí zkušenosti, znalosti a vášeň. Naše uspokojení zákazníků hovoří za vše.
Během let jsme prošli dlouhou cestu - od malé technologické dílny k moderní firmě, která je nyní lídrem v prodeji a distribuci udírenských zařízení. Současně s hrdostí zdůrazňujeme, že jsme nikdy neztratili kurz, který jsme si vytyčili.
Vždy jsme tvrdili, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení jsou nepřekonatelné. To však neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v tomto směru jsme dosáhli velkých úspěchů. Neustále rozšiřujeme nabídku a zvyšujeme kvalitu našich produktů a služeb.
To vše přispívá k neustálému růstu našeho zákaznického okruhu - mezi našimi zákazníky najdete vášnivé rybáře a lovce, zahrádkáře a majitele venkovských rekreačních areálů. Směřujeme také k filozofii Slow Food a milovníkům amerického barbecue.
Jedním slovem - všechny, kteří si váží zdravého jídla a domácích metod jeho výroby.
Naši zákazníci a firmy, se kterými spolupracujeme, jsou roztroušeni po celé Evropě i mimo ni. Neustále rozšiřujeme distribuční místa našich produktů a jsme otevření spolupráci.
Cítíme se být součástí většího hnutí - uvědomělého návratu k tradičním metodám výroby potravin, a s naším komunitou sdílíme recepty a znalosti, které máme."