Obal střevo na klobásy 10 m fi 55 mm hnědé

Kód: 70783145
155 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
28.11.2024

Proteinový obal na klobásu se bude dobře hodit při přípravě dušených i uzených teplých, teplých i studených domácích produktů.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Proteinový obal na klobásu se bude dobře hodit při přípravě dušených i uzených teplých, teplých i studených domácích produktů.

✅ Střívko vám umožní připravit lahodná masa a uzeniny jako např.

Zywiecka,
Krakov,
šunka,
dlouho stařené klobásy


✔️ Jednoduché použití - střívka se extrémně snadno používá, před plněním stačí namočit na 15 minut do nálevu, poté těsně naplnit zátěží, zavázat a zpracovat.

✔️ Má certifikát PZH - výrobek testovaný a schválený pro styk s potravinami, včetně těch, které jsou podrobeny tepelnému zpracování při vysokých teplotách.

➡️ Podrobné údaje:

plášť má tepelnou odolnost do 100°C
střívka je k dispozici v karamelové barvě v délkách 10 metrů o průměru 55 mm
vysoce kvalitní střívka na uzeniny, bílkovina živočišného původu - získává se z hovězích řízků
obal schválený pro styk s potravinami umožňuje vaření v max. teplota 75°C, uzení 90°C a úprava studeným kouřem v max. teplota 40 °C
Pozornost! Před plněním je třeba střívko namočit na 15 minut při 20 ± 5°C do 10-15% solného roztoku (1/2 šálku na 1 litr vody).

S jeho pomocí snadno a bez námahy připravíte domácí uzeniny a dušené a uzené klobásy, jako jsou Żywiecka, Krakovská a Šunkové klobásy. Střívko dobře poslouží i na přípravu dlouho zrajícího uzenin.

Pevně ​​naplněné střívko je nutné svázat a ošetřit podle druhu uzeniny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střeva a síťky
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: