Obal střevo na klobásy 10 m fi 55 mm hnědé
Kód: 70783145Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Proteinový obal na klobásu se bude dobře hodit při přípravě dušených i uzených teplých, teplých i studených domácích produktů.
✅ Střívko vám umožní připravit lahodná masa a uzeniny jako např.
Zywiecka,
Krakov,
šunka,
dlouho stařené klobásy
✔️ Jednoduché použití - střívka se extrémně snadno používá, před plněním stačí namočit na 15 minut do nálevu, poté těsně naplnit zátěží, zavázat a zpracovat.
✔️ Má certifikát PZH - výrobek testovaný a schválený pro styk s potravinami, včetně těch, které jsou podrobeny tepelnému zpracování při vysokých teplotách.
➡️ Podrobné údaje:
plášť má tepelnou odolnost do 100°C
střívka je k dispozici v karamelové barvě v délkách 10 metrů o průměru 55 mm
vysoce kvalitní střívka na uzeniny, bílkovina živočišného původu - získává se z hovězích řízků
obal schválený pro styk s potravinami umožňuje vaření v max. teplota 75°C, uzení 90°C a úprava studeným kouřem v max. teplota 40 °C
Pozornost! Před plněním je třeba střívko namočit na 15 minut při 20 ± 5°C do 10-15% solného roztoku (1/2 šálku na 1 litr vody).
S jeho pomocí snadno a bez námahy připravíte domácí uzeniny a dušené a uzené klobásy, jako jsou Żywiecka, Krakovská a Šunkové klobásy. Střívko dobře poslouží i na přípravu dlouho zrajícího uzenin.
Pevně naplněné střívko je nutné svázat a ošetřit podle druhu uzeniny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Střeva a síťky |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.