Pekla směs koření na krakowskou klobásu 115g

Kód: 410027
77 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
3.12.2024

Uzená krakovská klobása - směs koření pro snadnou a rychlou přípravu lahodných uzenin doma. Balení 115 g vystačí na 5 kg klobásy.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Uzená krakovská klobása - Směs pro domácí uzení a vaření

Vychutnejte si lahodnou, aromatickou krakovskou klobásu přímo z vaší kuchyně!

Hlavní výhody:

  • Snadné použití: Rychlá příprava lahodných uzených nebo vařených klobás s tradiční chutí.
  • Dvě možnosti zpracování: Uzení nebo vaření klobásy podle vaší volby.
  • Tradiční směs koření: Koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření a kmín pro jedinečné aroma.
  • Účinná ochrana: Zachování krásné barvy a mikrobiologická stabilita.
  • Efektivní balení: 115 g směsi na přípravu až 5 kg klobásy.

Recept na 5 kg krakovské klobásy:

Ingredience:

  • 1 kg vepřové krkovičky
  • 2 kg lopatky
  • 1 kg šunkového masa
  • 0,8 kg hovězího masa
  • 0,5 kg slaniny
  • 1 balení směsi pro krakovskou klobásu

Příprava:

  1. Maso nakrájejte na kostky 2-4 cm.
  2. Hovězí maso a slaninu umelte přes jemné síto.
  3. Hněťte hovězí maso s 0,5 l studené vody do bílé kaše.
  4. Zbylé maso promelte přes síto 8-12 mm.
  5. Vše smíchejte, přidejte směs a důkladně prohněťte.
  6. Střívka naplňte nádivkou a nechte 8 hodin sušit při pokojové teplotě.
  7. Udíme při 50-60°C asi 3 hodiny, poté vaříme při 75-80°C do dosažení 68°C uvnitř tyčinky.

Složení:

Nejodidovaná sůl, koření (koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření, kmín), dusitan sodný.

Upozornění: Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Hmotnost: 0.12 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: