Štěpky na uzení dub 1kg frakce 02

Kód: 142868631
86 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
28.11.2024

Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracované buničině. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, proto se suší při teplotě cca 600ºC. Výsledkem je, že uzeniny připravené s použitím štěpek mají jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků.

Dub - jídlo uzené s jeho pomocí je prosyceno zajímavou dochutí s patrným nádechem hořkosti a karamelu. Barví výrobky hnědě.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracované buničině. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, proto se suší při teplotě cca 600ºC. Výsledkem je, že uzeniny připravené s použitím štěpek mají jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků.

Dub - jídlo uzené s jeho pomocí je prosyceno zajímavou dochutí s patrným nádechem hořkosti a karamelu. Barví výrobky hnědě.

Vlastnosti štěpek:

vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),                                                                                                                                                                bez hub, plísní a mikroorganismů,
čisté, důkladně zbavené prachu,
pečlivě vytříděné.

Dostupné štěpky mají pozitivní hodnocení:

Ústav masného a tukového průmyslu,
Národní ústav hygieny,
Národní hygienický ústav.
Udící chipsy jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost dřevní štěpky z naší nabídky je předurčuje ke všem typům udíren a generátorů kouře (stačí vybrat správnou frakci).

Použití štěpek:

Štěpky se používají jako náhrada dřeva při uzení. U tradičních udíren na dřevo se musí ze dřeva nejprve získat velké množství uhlíků. Lupínky se na žhavé uhlíky sypou po malých částech, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Aby se vytvořilo více kouře, mohou být třísky navlhčeny

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilování
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: