Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro výrobu uzených, vařených, spařených a zrajících uzenin.
Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, spařené a zrající uzeniny.
Přírodní vepřová střeva od JELUX jsou ideální pro domácí výrobu klobás, jako jsou wawelská, slezská nebo venkovská. Perfektní pro uzené, dušené a vyzrálé masné výrobky, zaručují...
Vepřová střeva 28/30 10m na proužku na Podwawelska, obyčejné, slezské, venkovské klobásy atd. Perfektní pro výrobu uzeného, opařeného, vařeného a zrajícího masa přímo od...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Vepřová střeva 26/28 10m na proužku na slezskou klobásu přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní vepřová střeva v ráži 26/28 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro...
Výhody použití produktu na proužku:✔ zjednodušený postup aplikace trychtýře
✔ 100% využití přírodního střeva
✔ úspora času v procesu výroby masa
Přírodní vepřová střeva v...