Vepřové střevo 22/24 na pásce 10m

Kód: 274869717
181 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
24.9.2024

Přírodní vepřové střeva pro výrobu domácích klobás. Snadné použití a dlouhá trvanlivost. Ideální pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Výhody použití produktu na pásce: ✔ Zjednodušený postup pro aplikaci plničku. ✔ 100% využití přírodního střeva. ✔ Úspora času v procesu výroby masa.

Přírodní vepřová střeva v krátkých délkách jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy.

Příprava střev před naplněním náplní:

  1. Před použitím vyjměte střevo ze síťky, ale nesnímejte je z pásu.
  2. Sůl zvenku i skrz proužek důkladně opláchněte pod tekoucí vodou.
  3. Střevo na proužku namočte asi na dvě hodiny do vody o teplotě nepřesahující 35 °C.
  4. Po této době by se mělo přirozené střevo volně pohybovat po pruhu, na kterém je umístěno.
  5. Konec proužku se střevem nasadíme na nálevku plničky o vhodném průměru odpovídajícím ráži přírodního střeva.
  6. Jedním pohybem ruky směrem k plničce proužek vyjmeme/vytáhneme. Střevo umístěné na nálevce se na konci zaváže a můžeme začít plnit nádivkou.

Uložení střev po otevření:

  • Vypláchnutá střeva je třeba osušit papírovou utěrkou.
  • Poté smíchat s velkým množstvím soli a vložit do sklenice a pevně uzavřít.
  • Střeva lze v této formě skladovat až 2 roky.

JELUX je oceněna řadou ocenění a mezinárodních certifikátů, což potvrzuje, že naše produkty patří k nejatraktivnějším na trhu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vepřová
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: