Tekutý kouř je skvělou alternativou pro každého kuchaře - profesionála i amatéra, který chce vytvářet pokrmy s vůní uzeného masa.
Specifikace produktu: Získává se suchou...
Hlavní výhodou roštu je pevná rukojeť, která umožňuje stabilní držení. To je užitečné, zvláště když jsou na mřížce hotová jídla.
Perfektní pro přípravu masa, zeleniny a dalších...
Nástavec pro studené uzení ZW-01
Umožňuje získat teplotu blízkou aktuální atmosférické teplotě.Ideální k uzení šunky, ryb, salámů a sýrů.Lehká instalace.Provedení Nerez.Uzení...
Udržujte stálý kouř! - Až 8 hodin nepřetržité optimální produkce kouře bez přidávání dřevěných třísekFlexibilní použití v mnoha různých udírnách - Lze použít v udírnách do 200...
Dřevní štěpka třídy 02 je vhodná i pro udírny BORNIAK
Jabloň dává velmi jemný kouř s jemnou ovocnou chutí, lehce nasládlou. K uzení drůbeže se dají použít jablečné chipsy -...
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty...
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty...
Bílé a červené nitě - pro uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty...
Dřevní štěpka třídy 02 je vhodná i pro udírny BORNIAK
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě....