Tento inovativní síťový aplikátor zefektivní vaši kuchyňskou práci spojenou s výrobou domácích masných a sýrových výrobků. Speciální konstrukce aplikátoru - s trychtýřovitým...
Pro uzení, vaření, sušení a zrání masa, např. šunky a krkovice, doporučujeme síťku na maso Browin.
Síťku na maso Browin lze z domácího produktu snadno vyjmout. Díky němu získají...
Přírodní, solené vepřové měchýře jsou produkty určené k výrobě různých druhů drobů: dušené, sušené, zrající, ale především na tlačenku. Tyto produkty mají svou specifickou...
Celulózová střívka NOJAX® - jsou určena pro použití ve vysoce výkonné automatizované výrobě párků v rohlíku, mini salámů a vařených a hrubě mletých klobás.
Toto proteinové, bezbarvé střívko na klobásu o průměru 65 mm a délce 10 metrů nabízí renomovaný výrobce Jelux. Je certifikován Polským národním institutem hygieny a lze jej...
Uzené střevo dodává masu křehkost, vyznačuje se pružností, zajišťující hladký a bezproblémový proces plnění.
Barva střívka je mírně kouřová, hotové výrobky jsou barevně podobné...
Hovězí slepé střevo je jedno z nejoblíbenějších přírodních střev určených k výrobě různých druhů drobů: opařených, vyzrálých i sušených.
Kapacita střívka je cca 6-8 kg náplně....
Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.
Skopové...
Vepřové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pražených, spařených, zráních, sušených, ale především na černý nákyp a...
Vepřové žaludky patří mezi nejoblíbenější přírodní střeva určená k výrobě různých druhů velkých drobů: dušených, sušených a především na tlačenku. Tyto produkty mají svou...