Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, spařené a zrající uzeniny.
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou pružností, díky níž se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře), což...
Ovčí střeva 22/24 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní ovčí střeva v ráži 22/24 ex v krátkých úsecích připravená speciálně pro zákazníka na...
Ovčí střeva 24/26 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní ovčí střeva v ráži 24/26 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro zákazníka na...
Vepřová střeva 28/30 10m na proužku na Podwawelska, obyčejné, slezské, venkovské klobásy atd. Perfektní pro výrobu uzeného, opařeného, vařeného a zrajícího masa přímo od...
Vepřová střeva 26/28 10m na proužku na slezskou klobásu přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní vepřová střeva v ráži 26/28 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro...