Jelux
Medvědí česnek je univerzální koření používané do omáček, past, nádivek, kastrolů a polévek.
Zevně se medvědí česnek doporučuje při bakteriálních kožních onemocněních, oparech.
Kód: 70783083
Mletá kurkuma je koření, jehož přítomnost v kuchyni intenzivně ovlivňuje tři aspekty: zrak, protože krásně barví ingredience, vůni, protože prodlužuje vůni podobnou pepři a...
Kód: 70783125
Jalovec je keř z čeledi cypřišovité. Jedlá část, a zároveň léčivá surovina, jsou plody, tzn. šišky. Suší se při teplotě pod 35°C, aby se nevypařily těkavé oleje. Její kořenitě...
Kód: 70783103
Semínka černuchy – kdysi spojovaná s regionální kuchyní, dnes se těší stále větší oblibě, především díky návratu k přízni domácího pečiva a sýrů. Jde o rostlinu, jejíž černá,...
Kód: 70783076
Polyamidová střívka - jsou určena především pro pivovarské suroviny - tlačenky, játrovky a další droby. Používá se také pro výrobky v šunkovaru.
Kód: 181449742
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
Kód: 70783144
Bazalka (Ocimum L.) - rod rostlin z čeledi mátovitých. Má asi 35 druhů, divoce roste hlavně v tropické a subtropické Africe a Asii. Typovým druhem je bazalka obecná (Ocimum...
Kód: 70783059
Stránka 29 z 29 -
343 položek celkem